Shoppen

Winkelwandelstraten

In de verschillende verkeersvrije straten in het centrum van de stad vind je alle mogelijke winkels van grote ketens tot gezellige boetieks. Wist je je dat de Korte Steenstraat in 1962 de eerste verkeersvrije winkelstraat in België was? 

K in Kortrijk

Dit in 2010 geopende winkelcentrum is het werk van de architecten Robrecht en Daem. Op 34.000 m2 winkeloppervlakte midden in het centrum van de stad werden ondergrondse parkings en een indrukwekkend winkelcentrum gerealiseerd. Er vinden geregeld evenementen plaats, en elke vrijdag zijn alle winkels open tot 20 uur. 


Locatie:

Open: elke dag van 10 tot 19 uur l vrijdag tot 20 uur. Zondag gesloten. (tenzij bij evenementen)

Meer info: K in Kortrijk of Shop in Kortrijk

Locatie:  Steenpoort 2 en Veemarkt (ingangen) , Romeinselaan of Zwevegemstraat (gps en parking)

Toeristische voetgangersbewegwijzering: K in Kortrijk ligt in de 

Ring Shopping Center Kortrijk Noord

Dit in 1973 geopende winkelcentrum aan de rand van de stad Kortrijk, op de grens met Kuurne, heeft een winkeloppervlakte van 35.000 m2. Er is een aanbod van mode, ontspanning, decoratie, persoonlijke verzorging, voeding, diensten en horeca. Er zijn bekende zaken aanwezig als Albert Heijn, Hema, C&A, JBC, H&M, Coolcat, Kruitvat...

Meer info: Ring Shopping Kortrijk Noord

Locatie: Ringlaan 34

Open: elke dag van 10 tot 19 uur l vrijdag tot 19.30 uur. Zondag gesloten.

Superkoopzondag

Zondag 5 maart  wordt de eerste van drie superkoopzondagen boven de doopvont gehouden. Alle bovengrondse en ondergrondse parkings van Parko zijn op die dag gratis. Er zullen koopcheques worden uitgedeeld * ; voor een mininmumaankoop van 125€ krijgt de klant een geschenkcheque twv 40€ .  Een echt Kortrijks Kinderland zorgt ervoor dat ouders ongestoord kunnen shoppen terwijl hun bengels de tijd van hun leven hebben. Kortom de ganse binnenstad ademt shoppen voor het ganse gezin!

*zolang de voorraad strekt

meer info op www.superkoopzondagen.be

Weergeven