Kampeerautoterrein Broeltorens

Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is een volledig uitgerust kampeerautoterrein met 8 ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen. Ze kunnen er ook hun afval(water) kwijt. Het kampeerautoterrein Broeltorens is ideaal gelegen: op een boogscheut van het historische en commerciële hart én met zicht op de Broeltorens. Geen enkele andere Vlaamse stad biedt accommodatie zo dicht bij het centrum aan. Tegelijkertijd kampeer je ook vlakbij de vernieuwde Leieboorden, die een ideale fiets- en wandelpromenade zijn.

Ligging

Dit kampeerautoterrein ligt op Parking Broeltorens op het Buda-eiland en kan je bereiken door het volgen van het parkeergeleidings-systeem vanaf alle invalswegen naar het centrum Kortrijk en dit richting Parking Broeltorens via de Ijzerkaai. Voor meer info: Parko. Toerisme Kortrijk ligt op wandelafstand (Begijnhofpark/Houtmarkt) en daar kan je 7 dagen op 7 alle mogelijke toeristische informatie over de Stad Kortrijk en de regio Leiestreek krijgen. Er is gratis Wi-Fi in het onthaalkantoor van Toerisme Kortrijk. 

Vanaf de parking is er toeristische voetgangersignalisatie naar alle bezienswaardigheden, inclusief een bord met een duidelijk stadsplan.

 

Tarieven camperparking

1e tot 3e dag: € 15/dag

Vanaf 4e dag: € 20/dag

 

In deze prijs is water en elektriciteit inbegrepen. Ook bij het enkel nemen van water dient er altijd een ticket genomen te worden.    

 

Open

Het kampeerautoterrein Kortrijk is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur geopend.

Plaatsbespreking is niet mogelijk. Indien het kampeerautoterrein volzet is, kan er uitgeweken worden naar de 2 plaatsen op het Lagaeplein in Heule of de 8 plaatsen op het kampeerautoterrein De Dageraad in de Stasegemsesteenweg 21 in Harelbeke.

Het gebruikersreglement_kampeerautoterrein_broeltorens.pdf kan je hier vinden

Niet weergeven