Met kasteelallures

In Kortrijk tellen we vele kastelen, stadspaleizen, herenhuizen ... Enkele horecazaken verwijzen naar deze rijke periode door hun naam of door er zelfs een zaak in uit te baten.

Voel je de koning te rijk bij een bezoek aan volgende horecazaken.

Hula

De Hula heette voorheen het 'Rattenkasteel' en is nu een restaurant gestuurd door chef Thijs die gaat voor vers, kwaliteit en gewoon: lekker. Je kan er genieten van classics met een twist, originele, nieuwe bereidingen en non-stop hits. En bovenal is er een ruim terras met tuin.

 

Locatie: Wittestraat 2 in Heule

Restaurant Hula - Heerlijke gerechten in een prachtig kader

 

d'Oude Burcht

Midden in het historische centrum van Kortrijk kan je gezellig tafelen op een unieke en stijlvolle locatie. d’Oude Burcht bevindt zich immers bovenop de restanten van een burcht dat in de 13de eeuw verloren ging.

In dit rustieke kader serveert chef Olivier de verfijnde moderne keuken met een vleugje creativiteit. Bij het restaurant is een terras dat bij slecht weer zelfs overdekt kan worden.

 

Locatie: O.L.V. Straat 46

Restaurant d'Oude Burcht - Culinaire verwennerij in Kortrijk

't Wit Kasteel

Gezellig tafelen in een kasteel, vlakbij Kortrijk Xpo, nabij de autosnelweg en dicht bij het centrum.

De keuken is hedendaags Frans en wordt aangevuld met seizoenssuggesties, een maandmenu en een verfijnde daglunch. Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart.

In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink. Bovendien beschikt het kasteel over een verwarmd winterterras en een trendy zomerterras. Voor de allerkleinsten is het leuk vertoeven in de in-en outdoor kidscorner (iedere zondagnamiddag kinderanimatie).

 

Locatie: Doorniksesteenweg 210

HET WIT KASTEEL

Weergeven