City games

Super Snap

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Kortrijk? Super Snap is een leuk en interactief spel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.

 

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Kortrijk en spannende duels tussen de teams. Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een betaalbare teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of schooluitstap.

 

Praktische info

Aantal spelers: tot 20 personen per box

Prijs: € 79 per box

Info: Das Box

CUBE ONE

 

Wat zijn Escape Games? Samen met enkele vrienden, collega's laat je je vrijwillig opsluiten. Vervolgens probeer je binnen het uur weer buiten te geraken. Dit doe je door verschillende raadsels en puzzels op te lossen. Er komen geen fysieke inspanningen aan te pas. Slagen jij en je team erin deze tot een goed einde te brengen? Misschien pronkt jullie foto dan wel ergens op onze facebook wall bij de ontsnapten... Durf jij het aan?

 

Praktische info

Prijs: € 65 - € 140

Deelnemers: 2 tot 8 personen

Spel mogelijk: woensdag-vrijdag 12-21.30u & zaterdag-zondag 10-21.30u

Info en reservatie: Cube One

VR EXPERIENCE THE PARK PLAYGROUND

 

The Park is een teamervaring voor de 21ste eeuw. De locatie biedt 3 ruimtes van 100m² aan free-roam virtuele realiteit. Kies uit wel 4 verschillende avonturen om met je team te spelen; De Mol, The Hallow, The Heist VR Escape Room en K3 in VR, piramide van liefde. Voor elk wat wils.

 

Praktische info

Duur: 1 uur, 1,5 uur indien meerdere teams

Prijs: € 17,5 - € 34,99 per persoon

Deelnemers: tot 6 personen per team

Spel mogelijk: start dagelijks van 9.30u tot 21.15u

Info en reservatie: The Park Playground

Inhoud en prijzen steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Weergeven