Bezoek aan brouwerij Omer Vander Ghinste

Brouwerij Omer Vander Ghinste uit Bellegem is een zelfstandige, familiale brouwerij, opgericht in 1892. Zij brouwt in totaal twaalf verschillende bieren, waaronder Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond en Brasserie LeFort. Met heel wat van haar bieren haalde de brouwerij al verscheidene internationale erkenningen en medailles binnen. Het gebruik van de allernieuwste brouwtechnieken in combinatie met het traditionele aspect van bier brouwen, maakt van brouwerij Omer Vander Ghinste een van de meest toonaangevende brouwerijen van Vlaanderen.

De bezoekers maken onder meer kennis met het originele foederlokaal, de volledig gerenoveerde brouwerijtoren en de bijhorende ontvangstruimte met zicht op het glooiende Bellegemse landschap. Na de rondleiding is een degustatie van de bieren voorzien.

 

VISITOR CENTER

 

Gratis toegang

Ontdek de historische brouwzaal met interactieve schermen en geniet achteraf van onze heerlijke bieren in de sfeervolle taprooms of op het zomers terras.

 

Openingsuren:

Zaterdag: 14u - 19u

Zondag: 11u - 18 u

 

Reservatie niet noodzakelijk, vrije toegang

 

BROUWERIJBEZOEK MET GIDS

 

Rondleiding & degustatie (min.10 personen)

Praktisch: Bezoek mogelijk van maandag tot en met zondag. Start is telkens om 9u - 10u - 11u - 13u - 14u en om 15u. Reservatie noodzakelijk via www.omervanderghinste.be

 

Duur: 2 uur en omvat:

Rondleiding door de brouwerij

Degustatie

Geschenkpakket voor elke bezoeker

 

Prijs: € 12 per persoon.

Locatie: Brouwtorenstraat 5, 8510 Bellegem

Informatie en reservatie: www.omervanderghinste.be | +32(0)56 23 51 71 | visit@omer.be

Weergeven