Beerwalk

Kortrijk BeerWalk

 

Startadres: Den Bras, Stationsplein 6 Kortrijk

 

Verken het historische Kortrijk en zijn oude biergeheimen tijdens een drie uur durende stadswandeling met gids in het historische centrum. Prijs inclusief vijf bierdegustatiesen een verrassende foodpairing.

 

Laat je verrassen door de manier waarop Kortrijk in de Gouden Eeuw het centrum van bier- en brouwactiviteiten was. Ontdek de verborgen biergeheimen van het begijnhof en de Gulden Sporenslag. Tijdens de bierwandeling houden we regelmatig halt voor een gevarieerde bierproeverij waardoor u stad en smaken op een heel andere manier zal ontdekken. Degusteer onderweg vijf heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen, gepresenteerd in samenwerking met brouwerij Omer Vander Ghinste. Tijdens de wandeling wordt regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit het middeleeuwse Kortrijk.

 

Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Kortrijk.

 

Kortrijk BeerWalk

 

Duur: 3u00

Traject: 1,8km

Bierdegustaties: 5

Biergids

Incl. consumpties

Incl. verrassende foodpairing

Prijs: 39€

Info en reservatie: https://www.beerwalk.be/nl/kortrijk/

Weergeven