City games

Super Snap

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Kortrijk? Super Snap is een leuk en interactief spel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.

 

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Kortrijk en spannende duels tussen de teams. Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een betaalbare teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of schooluitstap.

 

Aantal personen: max. 20 personen (voor nog grotere groepen kan je meerdere boxen aankopen)

Prijs: 79 Euro voor de hele groep (dus voor een groep van 20 personen is dit 4 Euro per persoon)

Info: Das Box

 

 

CUBE ONE

 

Wat zijn Escape Games? Samen met enkele vrienden, collega's laat je je vrijwillig opsluiten. Vervolgens probeer je binnen het uur weer buiten te geraken. Dit doe je door verschillende raadsels en puzzels op te lossen. Er komen geen fysieke inspanningen aan te pas. Slagen jij en je team erin deze tot een goed einde te brengen? Misschien pronkt jullie foto dan wel ergens op onze facebook wall bij de ontsnapten... Durf jij het aan?

Voor meer info:

www.facebook.com/escapegameskortrijk

 

 

Cube one

Stationsstraat 4

8500 Kortrijk

   

 

URBAN HUNT KORTRIJK

 

Laat je groep gedurende twee uur meeslepen in een sensationele strijd. Werk samen met je teamgenoten en bedenk een uitgekiende strategie om geheimen te ontdekken, cryptische hints te kraken en sluwe patrouilles te snel af te zijn.

Enkel zo kunnen codes blootgelegd worden die op de mooiste plekjes van de Kortrijkse binnenstad verborgen werden en kan de strijd gewonnen worden.

Historische, culturele en bijzondere weetjes over Kortrijk maken van dit alles een unieke ervaring. Bovendien wordt de competitie tussen de teams ten top gedreven via het live scorebord en dashboard van de speciaal voor het spel ontwikkelde software.

 

TIPS EN BEKNOPTE INFOFICHE

 

MAP URBAN HUNT

 

THE PARK PLAYGROUND

 

The Park is een teamervaring voor de 21ste eeuw. Onze locatie biedt 3 ruimtes van 100m² aan free-roam virtuele realiteit. Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen.

 

Meer info vind je hier terug.

Weergeven