City games

Iedereen mondiaal 

Ieder team krijgt een gps-toestel in handen en stapt in de rol van een wereldburger. Groepjes nemen het tegen mekaar op met vragen en opdrachten op verschillende locaties in de stad.

In een wirwar van straatjes ontdek je de stad op een andere manier.

Een unieke “city-game” dat wordt gespeeld op gloednieuwe tablets. Een echte aanrader als teambuilding, op een vrijgezellenfeest, met je vereniging of gewoon met een groep vrienden.

Het GPS-stadsspel gaat door in de stadscentrum van Kortrijk. De vertrekplaats wordt jullie bij de bevestiging meegedeeld. Daar krijgen jullie de speluitleg en de tablets. We verwachten dat elk team een fototoestel ter beschikking heeft, dit mag ook de camerafunctie op je GSM zijn.

Dit spel duur maximaal 3 uur, inclusief speluitleg en nabespreking.

Min 8. - Max. 30 deelnemers

50 euro voor de hele groep

 

Iedereen Mondiaal

 

 

 

Super Snap

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Kortrijk? Super Snap is een leuk en interactief spel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.

 

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Kortrijk en spannende duels tussen de teams. Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een betaalbare teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of schooluitstap.

 

Aantal personen: max. 20 personen (voor nog grotere groepen kan je meerdere boxen aankopen)

Prijs: 79 Euro voor de hele groep (dus voor een groep van 20 personen is dit 4 Euro per persoon)

Info: https://dasbox.be/boxen/super-snap/  +32 485 85 85 86 info@dasbox.be

 

 

Cube One

Beeld je in : Je wordt samen met jouw team opgesloten in een kamercomplex, en je krijgt 60 minuten om de sleutel van de deur te vinden. Uitgaande van je eigen kracht, denkwerk en teamwork is dit een inspanning vol plezier en opwinding. Of met andere woorden een real life computergame!

Prijs: op aanvraag Info: Cube One | Stationstraat 4 | +32(0)56 96 77 77 | cubeonekortrijk@gmail.com

Weergeven