Parkeren

WAGEN PARKEREN


Als bezoeker heb je een ruime keuze aan mogelijkheden om je wagen te parkeren in Kortrijk. Bovendien toont het parkeergeleidingssysteem je de kortste weg naar een beschikbare plaats.

Gebruik de parkings om onbeperkt en zeer goedkoop je wagen te stallen. Het eerste uur is steeds gratis.

Je kan ook parkeren op de randparkings, op 10 minuten wandelafstand van het centrum, of op park+ride'parking' Expo aan Kinepolis. Met de gratis P+R-bus (30 minuten frequentie) kan je dan naar het centrum.

Meer info: Parko

Fiets Parkeren

Mobiel vzw Vlak bij het station. Ingang via Bloemistenstraat 2b Open: 24/24 en 7/7 Meer info: info@mobiel.be | www.mobiel.be | +32 (0)56 24 99 10 Centrum fietsenstalling Ingang via Sint-Jansstraat (lift) Open 24/24 en 7/7

Autocar parkeren

Autocars kunnen gratis en onbeperkt parkeren in de Burgemeester Lambrechtlaan, op de plaatsen voorbehouden voor autobussen.

Kampeerautoterrein Broeltorens

 

Het kampeerautoterrein Broeltorens Kortrijk is een volledig uitgerust kampeerautoterrein met 8 ruime plaatsen waar kampeerautotoeristen drinkwater en elektriciteit kunnen krijgen. Ze kunnen er ook hun afval(water) kwijt. Het kampeerautoterrein Broeltorens is ideaal gelegen: op een boogscheut van het historische en commerciële hart én met zicht op de Broeltorens. Geen enkele andere Vlaamse stad biedt accommodatie zo dicht bij het centrum aan. Tegelijkertijd kampeer je ook vlak bij de vernieuwde Leieboorden, die een ideale fiets- en wandelpromenade zijn.

 

Dit kampeerautoterrein ligt op Parking Broeltorens op het Buda-eiland. Volg het parkeergeleidingssysteem vanaf alle invalswegen naar het centrum Kortrijk en dit richting Parking Broeltorens via de Ijzerkaai. Voor meer info: Parko. Toerisme Kortrijk ligt op wandelafstand (Begijnstraat 2) en daar kan je 7 dagen op 7 alle mogelijke toeristische informatie over Kortrijk en de regio Leiestreek krijgen. Er is gratis Wi-Fi in het onthaalkantoor van Toerisme Kortrijk. 

 

Vanaf de parking is er toeristische voetgangerssignalisatie naar alle bezienswaardigheden, inclusief een bord met een duidelijk stadsplan.

 

Tarieven camperparking:

1e tot 3e dag: € 15/dag    

Vanaf 4e dag: € 20/dag

 

In deze prijs is water en elektriciteit inbegrepen. Ook bij het enkel nemen van water dient er altijd een ticket genomen te worden.

 

Het kampeerautoterrein Kortrijk is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur open. Plaatsbespreking is niet mogelijk. Indien het kampeerautoterrein volzet is, kan er uitgeweken worden naar de 2 plaatsen op het Lagaeplein in Heule of de 8 plaatsen op het kampeerautoterrein De Mol in de Stasegemsesteenweg 21 in Harelbeke.

 

 

 

 

Weergeven